Bliv smuk mens du sover

Glatte Ben!

er du også træt af snitsår og røde knopper, når du barberet ben? Bare rolig, her får du opskriften på lækre, glatte stænger.

[Trin 1]  Det er smart at barbere ben i badet. Hårene er nemlig nemmere at få af, når din hud er  våd. Og du risikerer ikke at skære dig på samme måde, som hvis du barbere tør hud. Brug gerne en Scrub, inden du barbere dine ben.

[Trin 2]  Brug en barbergele eller skum, det behøver ikke være en der er lavet specielt til kvinder. Hvis du altså kan leve med lugten fra en af dem til mænd. 

[ Trin 3] Find en skraber du godt kan lide prøv dig lidt frem og spørg dine veninder, hvilken skraber de bedst kan lide. Du kan enten bruge engangskrabere eller en  almindelig skraber, som dog tit er lidt dyrere det vigtigste er  at du bruger et rent skarpt blad hver gang, så du undgår at køre gamle hudbakterier rundt på huden. 

[Trin 4 ] Start med at barbere nede ved anklerne, og bevæg skraberen langsomt opad. prøv at føre skraberen over huden i så få strøg som muligt for at skåne huden. vær især opmærksom omkring anklerne og knæene da det  ofte er her, man skærer sig.

[Trin 5]  Slut ad med at bruge en olie eller en body lotion. spørg eventuelt i Matas, hvilken cremer der er velegnet til at bruge efter barbering. 

{ Du skal bruge: Skraber , barberskum eller barbergele , Bodylotion eller en Olie }

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Bliv smuk mens du sover